All-round Systeembeheerder

Ontmoet Steven Mahieu

Steven Mahieu - Mahieu-ICT
Hi there

Ik ben een all-round systeembeheerder

Ik ben een sociaal persoon die graag in teamverband werkt maar ook heel goed op mezelf kan zijn als mijn focus ergens op is. Tijdens mijn carrière heb ik mijn MCSA 2008 / 2012 behaald en ben nu bezig met mijn MCSA 2016 en heb ik in de jaren heen veel kennis opgebouwd o.a. werken met exchange 2003 t/m 2013 en Office365.

Door de jaren heen ben ik actief geweest als systeembeheerder op het gebied van Windows platformen. Ik heb in de jaren ook veel opdrachten gedaan en veel ervaring opgedaan, nog steeds is geen dag het zelfde als het gaat om het de technologie. Zo blijf ik als It-er elke dag ontwikkelen en vind ik het leuk om nieuwe dingen te leren. Mijn primaire taken zijn het behandelen van 3e lijns tickets, het beheren/ aanmaken van Windows servers binnen Hyper-V of VM-Ware. Als systeembeheer ben je verantwoordelijk voor de hele IT-omgeving en zorg je er voor dat alles draait. Ook wil het wel is voorkomen dat bepaalde processen niet goed lopen en ook daar wil ik graag mijn steentje in bijdragen wat ik uit ervaring heb meegemaakt.

 

Tijdens mijn werk als systeembeheerder ben ik verantwoordelijk over de omgeving die ik met mijn team beheer, mijn dagelijkse taken is het onderhouden, monitoren en het troubleshooten van problemen. Onder deze taken ben je bewust van je activiteiten en probeer je verbeteringen aan te brengen binnen de organisatie en voor je zelf. Als systeembeheerder met een grote verantwoordelijkheid moet je soms ook risico’s nemen maar in overleg met het team. Samen zorg je voor een goed resultaat en ben je bereid naar verbeteringen en veranderingen.

testimonials

Referenties

Steven is een sociale communicatieve ICT-er die voor zijn vak staat, wij hebben een aantal jaar samen gewerkt en is echt een jongen die doorzet en van uitdaging houdt.
Amina-mahieu-ict.nl
Amina Sadwal
ICT Corporate Recruiter
Wat kan ik en wat doe ik

Werk samen met mij

Inmiddels 12 jaar werkzaam als IT-Specialist en ruim 10 jaar lang gewerkt in de detachering, daarbij heb ik diverse opdrachten en projecten mogen gedaan vanuit de Detacheerder. Opdrachten, migraties, pro-actief beheer

work with me

READY to make BIG
THINGS
HAPPEN?