Mahieu-ICT

Sinds eind 2021 ben ik begonnen als freelancer, ik heb dit plan al jaren in mijn hoofd en uiteindelijk heb ik toch deze stap durven zetten. Voor mij was het altijd belangrijk geweest om zoveel mogelijk ervaringen op te doen bij verschillende organisaties. 10 jaar lang in de detachering gezeten waarbij ik bij heel veel  klanten mooie avonturen heb mogen beleven  tijdens mijn carriere, zowel nationaal & internationaal. Als ik terug kijk naar 10 jaar terug had ik nooit verwacht dat ik hier zou staan. Tot op de dag van vandaag mag ik daar zeker trots op zijn. Op naar de volgende stap!

Hard work
0%

Genius is 1% talent and 99% hard work

- Albert Einstein -

Benieuwd naar wie ik ben ?

Neem contact met mij op.

Mahieu-ICT Steven

Steven Mahieu

steven@mahieu-ict.nl

Wie is Steven Mahieu?

Transparant

We zijn open en eerlijk in wat we kunnen, maar ook in wat we niet kunnen. Als we iets beloven doen we dat ook en afspraken komen we na.

Betrokken

Bij Mahieu-ICT willen wij betrokken zijn bij de organisatie voor wie wij werken. Iedere dag en overal. Met een klant gedreven mentaliteit, zijn wij oprecht betrokken bij en loyaal aan onze relaties.

Kwaliteit

Wij werken voortdurend aan het verbeteren van de dienstverlening. Direct en frequent contact met klanten staat centraal.